send link to app

Dernek Özel

4.0 ( 6160 ratings )
Социальные сети
Разработчик INNOVIA TEKNOLOJI YAZILIM YAYINCILIK DANISMANLIK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI
бесплатно

Yönetim ve İletişim Çözümlerimizi Keşfedin

Mobil Dünyada Yerinizi Hemen Alın

MALİYETLERİNİZİ AZALTIN

Mobil uygulama ile üyelerinize sınırsız bildirim ve mesaj yollayabilirsiniz. Böylece SMS maliyetlerinden kurtulabilirsiniz. Kurul ve komite üyeleri olarak dernek üyelerinden mesaj alabilir ve bu mesajları yanıtlayabilirsiniz. Kurs, Toplantı gibi etkinliklerden dernek üyelerinizi haberdar etmek için bildirimler yollayabilir , etkileşimi arttırabilirsiniz.

İLETİŞİMİ ARTTIRIN

Mobil uygulama sayesinde herhangi bir başka iletişim şeklinin mümkün olmadığı durumlarda bile dernek üyelerinize kesintisiz hizmet sunabilirsiniz. Dernek üyelerinize dilediğiniz anda dilediğiniz bildirimi ve mesajı gönderebilir, derneğinizle olan bağlarını güçlendirebilirsiniz. Anket özelliği ile karar alma süreçlerini hızlandırabilirsiniz.

BAĞINIZI GÜÇLENDİRİN

Dernek üyeleriniz Dünyanın neresinde olursa olsun mobil uygulamanız ile etkileşim içinde kalabilirsiniz. Büyük toplantı salonlarına gerek kalmadan dernek üyelerinizden gelen talepleri görebilir bunları yanıtlayabilirsiniz. Projelerinizi daha iyi duyurabilir, düzenlediğiniz kurs ve etkinliklere katılımı arttırabilirsiniz.

YÖNETİM PANELİNDEN MOBİL UYGULAMAYI YÖNETİN

Yeni dernek üyelerinizi ve mevcut dernek üyelerinizi internet bağlantısı olan bilgisayar,cep telefonu,tablet gibi cihazlardan yönetim paneline giriş yaparak görebilir ve kontrol edebilirsiniz. Mobil uygulama içerisinde yapacağınız tüm değişiklikleri panel üstünden yapabilirsiniz. Haber girişi, Kurs tanımlama, Görsel ve Etkinlik ekleme gibi birçok faaliyeti yönetim paneli üstünden gerçekleştirebilirsiniz.

UYGULAMA ÖZELLİKLERİ:

ANLIK BİLDİRİMLER
Dernek üyelerinize anlık bildirimler gönderebilir etkinliklerinizden haberdar edebilirsiniz.

Dernek üyelerinizden mesaj alabilir bu mesajları yanıtlayabilirsiniz.

HABERLER
Dernek faaliyetleri ile ilgili haberlerinizi mobil uygulama içinde yayınlayabilirsiniz.

ETKİNLİKLER
Seminer,toplantı,konser,açılış gibi etkinliklerinizi dernek üyelerinize duyurabilirsiniz

GALERİ
Etkinliklerinizde çekilen video ve fotoğrafları bu bölüm altında paylaşabilirsiniz.

TÜZÜK/YÖNETMELİK
Derneğinizin yönetim ve yürütme işlerini düzenleyen hükümleri paylaşabilirsiniz.

KURSLAR
Dernek olarak düzenlediğiniz kursları bu bölüm altında listeleyebilirsiniz.

YAYINLAR
Aylık,haftalık yayınladığınız PDF bültenleri bu bölümde dernek üyeleriniz ile paylaşabilirsiniz.